پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مرداد ۱۳۸۶، ۲۰:۴۱

مهمترین مشخصه تئاتر زنده بودن آن است

مهمترین مشخصه تئاتر زنده بودن آن است

مشهد - خبرگزاری مهر: یک مدرس عرصه تئاتر مشهد گفت: مهمترین مشخصه ای که تئاتر را از سایر هنرها متمایز می کند زنده بودن آن است که تنها با حضور مردم و اجرا در یک اجتماع زنده معنا پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، رضا کمال علوی عصر امروز در جمع هنرمندان تئاتر مجتمع امام خمینی ( ره ) وابسته به موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی افزود : در دو هزار سالی که از پیدایش تئاتر می گذرد هیچ نمایشی به وجود نیامده که موضوع آن انسان، خواسته ها و یا آرزوهای او نباشد.

این هنرمند عرصه تئاتر ادامه داد: اکنون ما وارد عرصه ایی شده ایم که تئاتر به معیارهای ارزش فرهنگی، اجتماعی جامعه می پردازد و هنرمند عرصه نمایش امروز یک رسالت سنگین و خطیر بر دوش دارد.

سلسله نشست های تحلیلی عناصر نمایش که همراه به پخش تله تئاتر های برجسته ایران و جهان همراه است سه شنبه ها در محل مجتمع امام خمینی ( ره ) مشهد واقع در خیابان خواجه ربیع 23 برگزار می شود.

 

کد خبر 538014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha